معرفی بنیاد نخبگان استان قزوین |
|
|
|
بنیاد نخبگان استان قزوین به استناد آیین نامه تاسیس و اداره دفتر نخبگان استان بنیاد ملی نخبگان و با پیگیری های استانداری استان قزوین در تاریخ 1388/8/4 با انتصاب ریاست دفتر نخبگان، فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.
آییننامه تأسیس و ادارهی بنیاد نخبگان استان
مقدمه به منظور استفاده بهینه از ظرفیتهای علمی نخبگان در راستای ارتقای وضعیت علمی و فناوری کشور، شناسایی، حمایت و ساماندهی آنها در جهت امور علمی و فنآوری حائز اولویت و رفع نیازمندیهای ملی و منطقهای و به استناد مواد 3و 15 اساسنامه بنیاد ملی نخبگان، آییننامه تأسیس و ادارهی دفتر نخبگان در استانهای کشور به این شرح ابلاغ میشود: بنیاد ملی نخبگان در این آییننامه از این پس بنیاد نامیده میشود.
ماده ۱ - هدف هدف از تأسیس بنیاد نخبگان استان، عبارت از برنامهریزی و اقدام برای شناسایی و حمایت مادی و معنوی نخبگان و بهرهمندی از استعداد و تواناییهای آنان در راستای ارتقاء تولید علم و فنآوری و پیشرفت همه جانبه و متوازن استان است.
ماده ۲ – وظایف بنیاد نخبگان استان در چهارچوب اساسنامه، دستورالعملها و ضوابط بنیاد فعالیت مینماید و وظایف آن به شرح زیر است:
ماده ۳ – ماهیت حقوقی بنیاد نخبگان استان وابسته به بنیاد است و بر اساس سیاستها و مقررات بنیاد و در چهارچوب این آییننامه اداره میشود.
ماده ۴ – ساختار و تشکیلات تشکیلات بنیاد نخبگان استان شامل رئیس، شورای علمی و کارگروههای تخصصی حسب موضوع و ضرورت فعالیت میباشد و با صرف حداقل امکانات و بودجه در امور اداری و بدون تشکیلات زاید و با حداکثر استفاده از امکانات موجود استانها اداره میشود.
ماده ۵ – رئیس بنیاد نخبگان استان رئیس بنیاد نخبگان استان از میان اشخاص متدین، دارای توانمندی و سوابق موفق علمی و پژوهشی و مدیریتی و آشنا با جامعهی نخبگان و نیازهای علمی آنان و ترجیحاً از میان واجدان شرایط نخبگی و استعداد برتر با حکم رئیس بنیاد برای مدت سه سال منصوب میشود.
ماده ۶ – وظایف رئیس دفتر نخبگان استان رئیس بنیاد نخبگان استان وظیفهی انجام امور مدیریتی، اجرایی، پیشبرد امور نخبگان استان و امور محوله از سوی بنیاد یا شورای علمی و ارائهی گزارش سالانه از فعالیتهای دفتر نخبگان استان به بنیاد را بر عهده دارد.
ماده ۷ – شورای علمی
تبصره: اعضای بندهای 3 و 4 با حکم رئیس بنیاد برای مدت سه سال منصوب میشوند.
ماده ۸ - بودجه و اعتبارات بودجه و اعتبارات دفتر نخبگان استان از محل کمکها، هدایا، موقوفات و منابع استانی و کمک بنیاد ملی نخبگان تأمین میگردد. تبصره: نحوه دریافت و هزینهکرد اعتبارات حاصل از کمکها و هدایای دستگاههای دولتی و غیردولتی و موقوفات بر اساس مقرارتی است که بنیاد ابلاغ میکند.
ماده ۹ – مجوز تأسیس بنیاد نخبگان استان بنیاد پس از بررسی تعداد و مشخصات نخبگان و استعدادهای برتر استان، ظرفیتهای علمی و اجرایی، امکانات، منابع مالی، نیروی انسانی و فضای فیزیکی مربوط در استان، مجوز تأسیس دفتر نخبگان استان را صادر مینماید.
ماده ۱۰ این آییننامه در ده ماده و دو تبصره وفق مصوبه چهارمین جلسهی هیأت امنای بنیاد ملی نخبگان موخ بیست و پنجم بهمن ماه سال یکهزار و سیصد و هشتاد و شش به تصویب رسید و از تاریخ ابلاغ قابل اجرا است.
|