بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/03/02 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 290
  • - تعداد بازدیدکننده: 189
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قزوین برگزار گردید

اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قزوین در سال 1400 با حضور آقای دکتر جمالی‌پور استاندار محترم، دکتر یاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی در هفته آخر اردیبهشت‌ماه 1400 در محل سالن اجتماعات شهید امامی استانداری برگزار گردید.

~/Asset/News/News/Image/Olds/1400/18.jpg

در ابتدای این جلسه، دکتر علی رجب‌پور رئیس بنیاد نخبگان استان به ارائه برنامه‌ها و پیشنهادات بنیاد نخبگان جهت مشارکت و هم‌افزایی توانمندی نبخگان در اجرای برنامه‌های استانی در راستای پشتیبانی و رفع موانع تولید پرداختند.



در ادامه، رجب‌پور بر لزوم تعامل در حوزه‌های صنعتی، علمی، پژوهشی بر اساس نیازها و اولویت‌های استان تاکید نمود و تبادل تجربیات و بهر‌مندی تولید از نخبگان استان در جهت‌دهی به امور تولیدی و ارتقا دانش کیفی را امری ضروری دانست.


رئیس بنیاد نخبگان استان به بیان دغدغه‌های بنیاد استان در حوزه تولید پرداخت و افزود: تشکیل هسته‌های نخبگانی مسئله‌محور برای حل مسائل صنعتی استان و ایجاد زمینه‌های لازم برای ارتباط نزدیک‌تر اجتماعات نخبگانی با مسائل و موضوعات تخصصی صنعت در استان امری ضروری است.



رجب‌پور تصریح کرد: همکاری و همراهی مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان و فرمانداری‌ها در شناسایی استعدادهای برتر و نخبگان و چهره‌های سرآمد حوزه‌های مختلف با بنیاد نخبگان استان از اهداف بنیاد نخبگان استان است. همچنین ارائه مسائل الویت‌دار دستگاه‌های اجرایی و شهرستان‌ها که با مشارکت علمی یا فن‌آورانه در سطوح استانی یا ملی با تشکیل هسته‌های نخبگانی یا برگزاری رویدادهای حل مسئله توسط بنیاد نخبگان استان قابل تعریف به منظور کمک به حل مساله می‌باشد.



رجب‌پور همچنین بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی استان و فرمانداری‌ها در شکل‌گیری مجمع خیرین نخبه‌پرور (حامیان علم و فن‌آوری) تاکید کرد و مجموعه پیشنهادات بنیاد نخبگان در راستای پیشبرد برنامه‌های پشتیبانی و رفع موانع تولید در سطح استان را در 9 مورد زیر مطرح نمود:


1- عارضه‌یابی صنایع اولویت‌دار دارای ظرفیت خالی بیش از پنجاه درصد


2- ارتقاء سطح فنی و علمی واحدهای R&D استان با استفاده از شبکه علمی نخبگان استان


3- ایجاد شبکه مدیران فنی واحدهای تولیدی


4- انتقال فناوری‏های جدید در راستای تقویت اقدامات پیشگیرانه (PM) در فرآیند تولید


5- شکل‏دهی هسته‏های تحقیقاتی نخبگان متناسب با نیاز واحدهای صنعتی در حوزه تجهیزات یا کالاهای مورد تحریم


6- هم‏اندیشی نخبگان و پژوهشگران مراکز علمی استان جهت بکارگیری دستاوردهای پژوهشی پایان‏نامه‏های دانشگاهی در صنعت و کشاورزی


7- توسعه بکارگیری فناور‏ی‌های نوین و پیشرفته در صنعت و کشاورزی استان با مشارکت نخبگان و صاحب نظران استانی و ملی


8- ارائه فرصت‏های سرمایه‏گذاری و همکاری صنعتی و علمی ایران و چین در قالب توافق‏نامه بلندمدت


9- مهارت‌افزایی نخبگان متناسب با نیازهای صنعت و کشاورزی و خدمات استان


 


در ادامه این جلسه هدایت‌الله جمالی‌پور، استاندار قزوین با بیان اینکه نخبگان در پیشرفت و توسعه کشور نقش بسزایی دارند گفت: توسعه کشور و پیشبرد اقتصاد مقاومتی در گرو تعمیق پیوند بین صنعت و دانشگاه است.


هدایت‌الله جمالی‌پور در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی افزود: ما باید به سمت ارتباط واقعی، تنگاتنگ و عمیق صنعت و دانشگاه برویم و برای رشد و توسعه کشور چاره‌ای جز این کار نداریم.


وی با اشاره به نقش موثر نخبگان در پیشرفت و توسعه کشور، گفت: باید از ظرفیت نخبگان در حل موانع و مشکلات پیش روی توسعه کشور به شکل حداکثری بهره برد.


جمالی‌پور با بیان اینکه رشد و توسعه کشور در بخش‌های مختلف مرهون تلاش‌ها و مجاهدت‌های علمی نخبگان است، اظهار داشت: نیروی انسانی نخبه، کارآمد و متخصص در پیشبرد اهداف توسعه‌ای کشورها بسیار موثر هستند؛ بنابراین نقش نیروهای انسانی در رشد و توسعه کشور و استان را باید بسیار جدی بگیریم.


 استاندار قزوین با بیان اینکه ایران در تولید علم جزو کشورهای سرآمد دنیا قرار دارد، افزود: با این وجود آنگونه که باید و شایسته است از این فرصت برای توسعه کشور بهره گرفته نشده و نقش این رشد علمی را آنچنان که لازم است در توسعه کشور مشاهده نکرده‌ایم و باید در این خصوص تجدید نظر کنیم.


جمالی‌پور همچنین افزود: منابع مادی مهم هستند اما ارزش سرمایه‌های انسانی بیشتر و با اهمیت‌تر هستند و تجربیات دنیا این مهم را به ما اثبات کرده است.


استاندار قزوین با بیان اینکه در کشور ما هم صنعت خود را از نخبگان بی نیاز دانسته و نخبگان خود را از صنعت بیگانه دانسته‌اند، افزود: خیلی از دانشگاه‌های ما وابسته به منابع دولتی بوده و خود را از حمایت صنعت بی نیاز دانسته‌اند و صنایع نیز خود را نیازمند دانشگاه‌ها ندانسته‌اند که آثار زیان‌بار این رویه را امروز در تولید شاهد هستیم.


وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر پیوند علم و صنعت، گفت: اگر خواهان توسعه کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم باید این پیوند را عمیق‌تر و گسترده‌تر کنیم.


در این جلسه مقرر گردید:


به منظور تشکیل شبکه تعاملی نخبگان استان دستگاه‌های اجرایی در سطح استان و حوزه فعالیت خود و فرمانداری‌های شهرستانها در سطح شهرستان مربوطه ضمن معرفی نماینده دستگاه، در شناسایی استعدادهای برتر و نخبگان و چهره‌های سرآمد حوزه‌های مختلف همکاری لازم را بعمل آوردند.


* مقرر گردید دستگاه‌های اجرایی استان و فرمانداری‌های شهرستان‌ها مسائل اولویت‌دار حوزه فعالیت خود را که با مشارکت علمی و فناورانه و با تشکیل هسته‌های نخبگانی و برگزاری رویدادهای حل مسئله توسط بنیاد نخبگان قابل حل می‌باشد را احضاء نموده و حداکثر تا 15 خرداد سال جاری برای بنیاد نخبگان استان ارسال نمایند.


* مجموعه دستگاه‌های اجرایی در تعامل با بنیاد نخبگان استان در خصوص مشکلات مطرح شده برای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی اقدامات لازم را جهت رفع موانع معمول نموده و گزارش این اقدامات صورت گرفته را به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان ارسال نمایند.


* مقرر گردید تمامی دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص تعریف جوایز علمی بنام سرآمدان استان و برگزاری همایش تجلیل از نخبگان و چهره‌های سرآمد استان با بنیاد نخبگان استان همکاری لازم را داشته باشند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 140552
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم