به همت بنیاد نخبگان قزوین برگزارشد:
دومین جلسه هماهنگی برگزاری رویداد نوآوری فرهنگی و اجتماعی کشور "استارتاپ ویکند فرهنگی و اجتماعی"
دومین جلسه هماهنگی برگزاری رویداد نوآوری فرهنگی و اجتماعی کشور "استارتاپ ویکند فرهنگی و اجتماعی" در محل سرای سعدالسلطنه به میزبانی بنیاد نخبگان قزوین برگزار شد.
در این جلسه رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و نمایندگانی از ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک علم و فناوری، آموزش و پرورش، جهاد دانشگاهی، دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره)، سازمان تبلیغاتاسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد قزوین و معاونت فرهنگیاجتماعی سپاه قزوین حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، دکتر حسین میهمی دبیر هسته آموزش بنیاد نخبگان استان قزوین و دبیر این رویداد، با پیگیری مصوبات جلسه گذشته، هدف از برگزاری این رویداد را گفتمانسازی کسب وکارهای اجتماعی و حل مسائل اجتماعی توسط مردم عنوان کرد و خواستار مشارکت تمامی دستگاههای متولی امور فرهنگی و اجتماعی برای اجرایی شدن هرچه بهتر این رویداد در سطح استان قزوین شد.
وی خاطرنشان کرد: گروه هدف این رویداد دانشآموزان، دانشجویان و مخاطبان آزاد هستند که ۵۴ ساعت حضور و آموزش در سه روز متوالی را تجربه میکنند که به استارتاپ ویکند فرهنگی-اجتماعی منتهی خواهد شد.
دکتر میهمی گفت: افراد میتوانند به صورت فردی و گروهی در این رویداد شرکت کرده و پس از ارائه ایدههای اولیه، با حضور در مرحلهی پیشرویداد، آموزشهای لازم در ایدهپردازی را دریافت کنند.
دبیر هسته آموزش بنیاد نخبگان استان قزوین با اشاره به تفاوت این رویداد با سایر سمینارها و همایشهایی که در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی برگزار شده تصریح کرد: وجه تمایز، رویکرد کسب و کاری رویداد به مسائل فرهنگی و اجتماعی است که تاکنون وجود نداشته است. خیلی از مسائل فرهنگی اجتماعی گفتمانسازی شده اما مورد تایید نظام اسلامی نیست، اگر کسب و کارهای فرهنگی اجتماعی اتفاق افتد آنچه که بهعنوان هنجار در این رویدادها مطرح میشود را میتوان برای جامعه نهادینه ساخت.
در ادامه دکتر علی رجبپور، رئیس بنیاد نخبگان استان، این بنیاد را حلقه واصل برای دریافت ایدههای مخاطبان عنوان کرد.
وی گفت: با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه قبل، بنا شد تا داوری ایدهها و پرداخت هزینه مدرسین کارگاهها با کمک پارک علم و فناوری انجام شود.
رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین یادآوری کرد: دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) نیز میزبان پیشرویداد خواهد بود و پارک علم و فناری در امتداد فعالیت دانشگاه، گفتمانسازی را برعهده دارد.
وی عنوان کرد: جوایز برندگان این رویداد توسط بنیاد نخبگان، از طریق حمایتهای بخشخصوصی، شرکتها و معاونت علمی ریاست جمهوری تامین خواهد شد. همچنین برای تبلیغات، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و معاونت اجتماعی سپاه سهمی موثر خواهند داشت و اطلاع رسانی در فضای مجازی با مشارکت همه ارگانهای همکار صورت خواهد گرفت.
دکتر رجبپور تصریح کرد: حلقه وصل کلیه دستگاههایی که در این جلسه حضور دارند، دغدغه مسائل اجتماعی و فرهنگی است که به منظور تحقق اهداف باید با مخاطبان ویژه خود برای اطلاعرسانی این رویداد مکاتبه موثر داشته باشند.
در ادامه این جلسه نمایندگان دستگاههای مختلف به بیان نقطه نظرات خود در تکمیل دستورالعمل اجرایی رویداد نوآوری فرهنگی و اجتماعی کشور "استارتاپ ویکند فرهنگی و اجتماعی" پرداختند.