بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/05/21 - 09:09
  • - تعداد بازدید: 151
  • - تعداد بازدیدکننده: 142
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بحثی چالش‌برانگیز به نام امنیت غذایی

مسئول اندیشکده حکمرانی استان قزوین گفت: امنیت غذایی یکی از چالش برانگیزترین بحث‌های این لایحه محسوب می‌شود که خلاهایی همچون عدم توجه به تقویت اصلاحات بخش کشاورزی، عدم توجه به جوان‌سازی نیروی کار بخش کشاورزی و نیز عدم توسعه مدیریت پایدار منابع طبیعی و آبخیزداری در آن به چشم می‌خورد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان قزوین اولین نشست تخصصی امنیت قضایی در لایحه برنامه هفتم توسعه چالش‌ها و فرصت‌ها روز دوشنبه ۱۶ مرداد ماه با حضور اندیشمندان و صاحب نظران ملی و استانی در سالن بوستان دانشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد.

 لازم به ذکر است که این نشست با همکاری اندیشکده‌های حکمرانی استانی استان قزوین بنیاد نخبگان و دانشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد.

در این نشست دکتر نوشین بیگدلی؛ مسئول اندیشکده حکمرانی استان قزوین اظهار کرد: با تاکید مقام معظم رهبری برای استفاده از متفکران و اندیشمندان کشور، اندیشکده حکمرانی در استان‌ها شکل گرفته است.

وی عنوان کرد: اندیشکده اتاق فکری است که براساس خرد جمعی و ایده‌پردازی با مطالعات میان رشته‌ای سعی دارد در حوزه تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری اقدام کند.

مسئول اندیشکده حکمرانی استان قزوین گفت: اندیشکده در تلاش است چالش‌ها را شناخته و مخاطبان را متوجه نیازهای اصلی جامعه کند، سپس در قالب خدمات فکری، راهکارهای ممکن، باورپذیر، محتمل و مطلوب را به سازمان‌ها ارائه دهد.

وی خاطرنشان کرد: اندیشکده حکمرانی بر اساس خرد جمعی و کار تیمی شکل گرفته است که ساختار مستقل، تفکر آزادانه، روحیه نقادی و مسئله شناسی آن این اتاق فکر را از سایر اتاق‌های فکر سازمان‌های دیگر متمایز کرده است.

دکتر بیگدلی افزود: طبقه بندی و اولویت‌بندی نظام مسائل استان، از دیگر اقداماتی است که در اندیشکده حکمرانی صورت می‌گیرد.

وی در رابطه با بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: گرچه لایحه بر اساس سیاست‌های ابلاغی تلاش کرده تا مسئله محور پیش رود اما نقاط ضعف قابل توجهی در آن وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به واقعی نبودن اهداف کلان، عدم انطباق احکام با افراد و نیز عدم وجود عملکرد منسجم در برخی نقاط آن اشاره کرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) اظهار کرد: امنیت غذایی یکی از چالش برانگیزترین بحث‌های این لایحه محسوب می‌شود که نقاط قوت آن حمایت قیمتی از کلیه کالاها و محصولات اساسی و ممنوعیت بهره‌برداری بی‌رویه از منابع است.

وی خاطرنشان کرد: در بیان نقاط ضعف این لایحه هم می‌توان به مواردی همچون فقدان شاخص‌های نتیجه‌گرا، عدم توجه به بخش خلاء محصولات کشاورزی، عدم توجه به تقویت اصلاحات بخش کشاورزی، عدم توجه به جوان‌سازی نیروی کار بخش کشاورزی، عدم توسعه مدیریت پایدار منابع طبیعی و آبخیزداری و نیز عدم توجه به توسعه و غنی‌سازی جمعیت‌ها اشاره کرد.

دکتر بیگدلی در پایان عنوان کرد: هدف از تشکیل چنین جلسه‌ای آن است که با حضور متخصصان امر، این بخش از لایحه بررسی شده و نتیجه آن را تحت عنوان نقد کارشناسانه به مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه دهیم.

 

 

"امنیت غذایی" از فصول مهم برنامه هفتم توسع است

همچنین دکتر هادی رمضانی اعتدالی؛ عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی آب و نیز عضو شورای علمی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان قزوین اظهار کرد: جلسه بررسی مواد مربوط به امنیت غذایی در لایحه برنامه هفتم توسعه با محوریت اندیشکده حکمرانی استان و مشارکت دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، بنیاد نخبگان، پارک علم و فناوری و سازمان برنامه و بودجه استان قزوین تشکیل شد.

وی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین فصول لایحه "امنیت غذایی" است که در حال حاضر فرایند بررسی را در کمیسیون‌ها، کارگروه‌ها و کمیته‌های مجلس شورای اسلامی سپری می‌کند.

 دبیر این نشست تخصصی عنوان کرد: امنیت غذایی در تولید، فرآوری، تغذیه و صنایع غذایی گسترده شده است و در این نشست از صاحب نظران حوزه‌های مرتبط استفاده شده تا نظرات کارشناسانه آنان جمع‌آوری و در قالب گزارش به سازمان‌ها و مراکز مربوطه ارائه شود.

انتهای پیام

 

 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 166766
کلمات کلیدی
مدیر قزوین
خبرنگار

مدیر قزوین

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید