آنچه در یلدای نخبگانی رقم خورد
مراسم یلدای نخبگانی؛ نشست صمیمانه نخبگان و آیندهسازان استان قزوین ۳۰ آذرماه با حضور مدیران و مسئولان و نیز نخبگان، استعدادهای برتر،رتبههای برتر آزمون سراسری و مدال آوران المپیادهای علمی در محل سالن جلسات شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان؛ مراسم یلدای نخبگانی؛ نشست صمیمانه نخبگان و آیندهسازان استان قزوین ۳۰ آذرماه با حضور مدیران و مسئولان و نیز نخبگان، استعدادهای برتر،رتبههای برتر آزمون سراسری و مدال آوران المپیادهای علمی در محل سالن جلسات شهید بهشتی برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر سیده زهرا مرتضوی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین بهعنوان میزبان مراسم ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان و حاضرین جلسه اظهار کرد: لازمهی پیشرفت کشور نگاه ویژه به نخبگان است و از سیاستهای بنیاد نخبگان شبکهسازی است که قطعا نیازمند برگزاری نشست و دورهمی و گفتگوهای رو در رو با جامعه نخبگانی است.
سپس دکتر توحید عزیزی؛ عضو هیات مدیره کنسرسیوم دیالیز ایران با بیان خاطراتی دلنشین از زندگی علمی خود عنوان کرد: نخبگی را باید با موضوع حل مسئله تعریف کرد؛ آنچه که نشانگر نخبگی است حل یک مسئله است و هر چه شمول آن مسئله بیشتر باشد شاخص نخبگی بالاتر است.
پس از آن مراسم با اجرای گروه نوازندگان موسیقی سنتی ادامه یافت و پس از حاکم شدن شرایطی پر نشاط بر جلسه، حضار پای سخنان ریاست دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) نشستند.
دکتر سید علی قاسمزاده با بیان اینکه خروج نخبگان از کشور ضریب هوشی جامعه را کاهش خواهد داد گفت: دنیای غرب در پی مهاجران نخبه است تا با فراهم کردن امکانات ازدواج و تابعیت، جامعهای سراسر نخبهخیز و نخبهپرور را برای آیندهی خود رقم بزند.
سخنران بعدی این مراسم دکتر فاطمه محمدبیگی؛ نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بود که عنوان کرد: سهم استان قزوین از جمعیت نخبگانی قابل توجه است به صورتی که در بسیاری از نقاط کشور و جهان، نمایندگان استان قزوین به عنوان نمایندگان ایران اسلامی در سطح ملی و بینالمللی نقش آفرینی میکنند.
دو خواهر نوجوان با شاهنامهخوانی خود هوش کلامی خود را به رخ جمع کشیدند و حضار را شگفتزده کردند و به اذعان مسئولان حاضر در مراسم از جمله مستعدان به شمار آمدند.
پس از آن دکتر علی رحمانی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین طی سخنانی عنوان کرد: صنایع برای پیشبرد اهداف خود در پی نیروی متخصص هستند و افراد با استعداد و خلاق هم جویای کارند اما در این میان حلقهی واسطهای جهت پیوند این دو مجموعه به هم وجود ندارد و اگر هم فعال است تاثیر عملکرد آن چندان محسوس نیست.
سخنران دیگر این جلسه دکتر نوشین بیگدلی؛ مدیر اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان قزوین بود که اظهار کرد: فرهنگ مهاجرت ما را به آدمهای هتلی و چمدان به دست تبدیل کرده که دیگر به فکر سازندگی نیستیم؛ تفکر هتلی آسیبهای زیادی به جامعه خواهد زد.
بخش پایانی این مراسم پنل تخصصی تبیین سیاستهای جدید بنیاد ملی نخبگان بود که توسط مهندس رسول محمدقلی؛ دستیار ویژه رئیس بنیاد ملی نخبگان و مهندس امینی؛ مدیرکل دفتر طرح و برنامه بنیاد ملی نخبگان اجرا شد که ماحصل آن پرداختن به این نکته بود که رشد یک انسان نخبه باید جامع و همه جانبه باشد تا بتواند اثرگذاری موثری در جامعه داشته باشد و با رشد مهارتی از تک بعدی بودن خارج شده و در کار گروهی و حل مسئله پیشرفت کند.
پایان بخش این مراسم تجلیل از رتبههای برتر آزمون سراسری و مدال آوران المپیادهای علمی بود که از جمله تقدیر شوندگان می توان به فاطمه صالحی، مهدیه قدسینژاد دارنده مدال نقره المپیاد کشوری جغرافیا مرضیه حسنی (رتبه ۷ رشته علوم انسانی) نیلوفر طالبی (رتبه ۲۰ رشته علوم انسانی) پویا منصوری (رتبه ۴۵ رشته علوم انسانی) محمدمهدی اسماعیلی مرندی ( رتبه ۷۲ رشته ریاضی فیزیک) و نیز جناب آقای مجید رحمانی ( برنده بخش تالیف جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با عنوان ویروس عاشق) اشاره کرد.
انتهای پیام
نظر دهید