ارزش وقت در قرآن و کلام سعدی تشریح شد
همزمان با شب 27 ماه مبارک رمضان در روز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه 1400، نشستی با عنوان ارزش وقت در قرآن و کلام سعدی از سلسله نشستهای انضباط حرفهای در اجتماعات نخبگانی از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.
در این جلسه که با همت بنیاد نخبگان استان قزوین برگزار شد، دکتر عباس هدایتیاصل دانشآموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران
و حافظ کل قرآن و سعدیپژوه به سخنرانی پرداختند و پیرامون اهمیت و جایگاه زمان در قرآن کریم و کلام سعدی و همچنین اهمیت برنامهریزی و مدیریت زمان سخنرانی نمودند.
در این جلسه دکتر هدایتیاصل به مفهوم و ارزش زمان در آیات و سورههای قرآن اشاره نموده و بیان کرد: زمان، یعنی همان دقایقی که نفس کشیدن برای ما مهیا است و قرآن بارها به آن تأکید کرده و دارای ارزش والایی است که سعدی نیز در برخی از اشعار خود به اهمیت زمان و چگونگی بهرهگیری از آن اشاره کرده است.
این حافظ قرآن در ادامه با اشاره به اهمیت برنامهریزی، تأکید کرد: در برنامهریزیها باید به دو نکته توجه کنیم، دو برنامهریزی کوتاهمدت و بلندمدت داریم و استفاده از روشهای برنامهریزی کمک میکند تا از وقتمان بهتر استفاده کنیم، زمان محدود و هر لحظه ممکن است تمام شود؛ برنامهریزی محدود ما باید در ذیل برنامهریزی بلندمدت قرار گیرد.
در پایان نیز دکتر هدایتیاصل با تأکید بر جایگاه استاد، افزود: این مسئله مهمی است که باید از تجارب دیگران استفاده کنیم، با توجه به محدود بودن زمان نمیتوانیم آن را به آزمونوخطا بگذرانیم چراکه فرصتمان بهقدری نیست که همهچیز را آزمون و خطا کنیم، اینجا است که ارزش استاد مطرح میشود، استاد فردی است که به شما یاد میدهد مسیر را بتوانید با خطای کمتری ادامه دهید.
در پایان این جلسه نیز، پرسش و پاسخ صورت گرفت.