دکتر علی رجب پور:
تکریم از "استاد ساروخانی" سرمایهگذاری برای آیندهی علمی کشور است
رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین گفت: استاد باقر ساروخانی در نقطهای قرار دارند که باید بهعنوان الگو به جوانان کوشای ابتدای راه نخبگی، معرفی شوند تا در جامعه امثال ایشان بیشتر شود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان قزوین، دکتر علی رجبپور در همایش تجلیل و تکریم از استاد دکتر باقر ساروخانی که هفتم شهریور ۱۴۰۱ توسط بنیاد نخبگان در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: بنیاد نخبگان استان قروین مطابق آییننامه ابلاغی از سوی بنیاد ملی نخبگان، در خصوص شناسایی سرآمدان بومی هر استان، سالانه تعدادی از افراد سرآمد را شناسایی کرده و با توجه به مقتضیات زمان و مکان مورد تجلیل و تکریم قرار میدهد.
وی گفت: امروز نیز در همزمانی با «روز قزوین» اقداماتی صورت گرفته تا با همکاری دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره)، با حضور مسئولین و چهرههای سرآمد استانی از مقام علمی دکتر باقر ساروخانی تقدیر شود.
دکتر رجبپور با اشاره به اینکه الگوسازی و تکریم نخبگان و سرآمدان، بسترسازی برای نخبه پروری است، گفت: استاد باقر ساروخانی در نقطهای قرار دارند که باید بهعنوان الگو به جوانان کوشای ابتدای راه نخبگی، معرفی شوند تا در جامعه امثال ایشان بیشتر شود.
وی عنوان کرد: امیدواریم پس از این مراسم تکریم ارتباط استاد باقر ساروخانی با بدنهی علمی و فرهنگی بیش از گذشته شود، این استاد ارجمند اعلام آمادگی کردهاند تا خانه پدریشان تبدیل به کتابخانه علوم اجتماعی شمالغرب کشور شود که تحقق این امر در استمرار حمایت این استاد سرآمد از نسل جوان بسیار موثر خواهد بود.
رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین خاطرنشان کرد: بیشتر چهرههای سرآمد استان قزوین در تهران یا خارج از کشور هستند و این نشان از نقص در برقراری ارتباط میان نخبگان و سرآمدان جامعه و پویندگان نوپای مسیر علم و دانش دارد. اگر تکریم واقعی باشد ارتباط علم فرهیختگان و ارزشهای والای اخلاقی آنان با نسل جوان و جامعه علمی استان بیش از گذشته برقرار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: رشد همه جانبه در جامعه باید بهصورت نظاممند و سیستماتیک رقم خورد. پیشرفت نهاد علم در ایران و قزوین قریب به ۵۰ سال قدمت دارد که قابل مقایسه با رشد ۸۰۰ ساله کشورهای بریکس نیست.
دکتر رجبپور تصریح کرد: برای رشدیافتگی در علم نباید منتظر گذر زمان و کسب سابقه باشیم زیرا امروز به برکت عصر ارتباطات این فاصلهی علمی در سالهای کوتاهی قابل جبران است.
وی اظهار کرد: کشورهای پیشرفته در علم و تکنولوژی توجه ویژهای به نهاد علم دارند و بودجه و اعتبار عظیمی را برای رشد و پیشرفت تکنولوژی سرمایهگذاری کردهاند.
رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین در پایان تصریح کرد: برای رشد همه جانبهی کشور باید توجه به دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در کنار پرداختن به مسائل مربوط به امنیت، سیاست و اقتصاد در اولویت برنامههای کلان کشور قرار گیرد.
انتهای خبر