شاخصهی نخبگی؛ حل مسائل جامعه است

عضو هیات مدیره کنسرسیوم دیالیز ایران گفت: نخبگی را باید با موضوع حل مسئله تعریف کرد؛ آنچه که نشانگر نخبگی است حل یک مسئله است و هر چه شمول آن مسئله بیشتر باشد شاخص نخبگی بالاتر است.
دکتر توحید عزیزی در مراسم یلدای نخبگانی که پنجشنبه ۳۰ آذرماه به میزبانی بنیاد نخبگان استان قزوین برگزار شد با بیان اینکه تمام عمر را با نخبگان به سر بردم اظهار کرد: نخبه سه شرط دارد؛ استعداد خدادادی، خواست فردی، تلاش و سختکوشی و جمع این شرایط است که یک فرد معمولی در دل جامعه را به دوش کشیده و بهعنوان یک نخبه به همه معرفی میکند.
وی عنوان کرد: نخبگی را باید با موضوع حل مسئله تعریف کرد؛ آنچه که نشانگر نخبگی است حل یک مسئله است و هر چه شمول آن مسئله بیشتر باشد شاخص نخبگی بالاتر است.
دکتر عزیزی با اشاره به شیوع پدیده مهاجرت در میان جوامع نخبگانی عنوان کرد: مهاجرت نخبگان از کشور، از دست دادن سرمایهی انسانی است پس باید جوانان را برای این کشور حفظ کرد.
این عضو هیات مدیره شهرک صنعتی اشتهارد تصریح کرد: نخبه باید مسئله و چالشی پیدا کرده و در جستجوی پاسخ و راهحل آن تلاش کند تا خود را مفید دانسته و در این آب و خاک ریشه دوانده و پله پله در سطوح بالاتر فکر و کار کند.
دکتر عزیزی در پایان سخنان خود خطاب به افرادی که قصد مهاجرت دارند اظهار کرد: پیشنهاد میکنم با دید بازتر عمل کنید، بروید، تلاش کنید، مطالعه کنید و بر دانش خود بیفزایید اما پلهای پشت سر خود را از بین نبرید. شما در نهایت نخبه خواهید بود اما از خود سوال کنید که "اگر نخبه هستم نخبهی کدام کشورم؟".
انتهای پیام
نظر دهید