برای انجام پژوهشهای کمّی و کیفی/
فهرست موضوعات بنیاد ملی نخبگان برای دریافت طرحهای پژوهشی اعلام شد
به منظور بهرهگیری از توان علمی و فنی موجود در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی برای انجام پژوهشهای کمّی و کیفی، فهرست موضوعات بنیاد ملی نخبگان برای دریافت طرحهای پژوهشی اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نظر به مأموریت بنیاد ملی نخبگان به عنوان یکی از مجریان سند راهبردی کشور در امور نخبگان و به منظور بهرهگیری از توان علمی و فنی موجود در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی برای انجام پژوهشهای کمّی و کیفی، این بنیاد، فهرستموضوعات و تقاضانامههای خود را برای دریافت طرحهای پژوهشی اعلام کرد.
در همین راستا، بر اساس سند راهبردی کشور در امور نخبگان، توسعه سازوکارهای اعتبارسنجی (ارزیابی همسویی فعالیتها با اهداف و سیاستهای کلان) و اعتباردهی (تعیین و اعلان نتایج ارزیابیها و ارائه مشوقهای متناسب) سازمانهای فعال در نظام نخبگانی، اعم از شرکتها، نهادها و مؤسسات دولتی و خصوصی موجود یا در شرف تاسیس، یکی از وظایف مهم بنیاد ملی نخبگان است.
به همین منظور «طراحی مدل اعتباردهی سازمانهای فعال در نظام نخبگانی» و «توسعه ساز و کارهای اعتبارسنجی سازمانهای فعال در نظام نخبگانی» دو عنوان سفارشنامه طرح پژوهشی در این حوزه است.
همچنین «درخواست پیشنهاده تحلیل آماری- مشاهدهای دادههای طرح شهاب» یکی دیگر از عنوانهای این تقاضانامه است که با توجه به گذشت بیش از 5 سال از اجرای طرح شهاب (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانشآموزی) از اهمیت بالایی برخوردار است.
همچنین «درخواست پیشنهاده الگوی اعتباردهی رویدادهای شناسایی مستعدان» و «درخواست پیشنهاده شناسایی زیستبوم شناسایی، هدایت و توانمندسازی مستعدان در استان تهران» در راستای سیاستگذاری و برنامهریزی برای شناسایی و پرورش مستعدان که از جمله مهمترین وظایف بنیاد ملی نخبگان به شمار می رود، از دیگر مواردی است که در این تقاضانامه، مورد تأکید قرار گرفته است.
علاوه بر موارد ذکر شده و با توجه به لزوم بررسی نقاط قوت و ضعف تجربههای گذشته، «درخواست پیشنهاد تجربهنگاری نهادها و فعالیتهای شناسایی و پرورش مستعدان در کشور»، نیز در این تقاضانامه گنجانده شده است.
لازم به ذکر است، پژوهشگران کشور میتوانند تا دهم فروردین 1399 پیشنهادیه پروپزال خود را از طریق رایانامه research1[at]bmn.ir به بنیاد ملی نخبگان ارسال کنند.