مستعدانبرتر باید مهارتهای خود را با تغییرات جدید تطبیق دهند
در دنیای امروز علاوه بر مهارتهای فردی، کسب مهارتهای تیمی نیز از الزامات ورود به بازار کسبوکار است، از این رو مستعدانبرتر باید توانمندی خود را با تغییرات جدید تطبیق دهند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در یک نشست هماندیشی در بیرجند عنوان شد: در حال حاضر افراد انتظار دارند بلافاصله پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه، وارد بازار کار شود؛ این در حالیست که در اکثر مواقع مهارتهای دانشآموختگان کارآیی لازم را برای موفقیت در بازار کار ندارد.
در ادامه با اشاره به ضرورت وجود آموزشهای مهارتمحور در راستای تسهیل مسیر دانشجویان برای ورود به بازار به ویژه در دنیای دیجیتال بیان شد: در قرنی زندگی میکنیم که تکنولوژی و کامپیوتر شکل کسبوکارها را تغییر داده و انقلاب IT که در حال رخ دادن است، اینترنت را از سطح کامپیوتر فراتر میبرد. با این انقلاب تمام اشیاء اطراف میتوانند به اینترنت جهانی متصل شوند.
در ادامه افزده شد: برخی شرکتها تلاش دارند دنیا را از فضای دو بعدی اینترنت به دنیایی سه بعدی تغییر دهند و در این شرایط جای تکنوژی در آموزشهای آکادمی مدارس و دانشگاههای ما خالی است. از سوی دیگر، خانوادهها اشتغال را تنها در دستگاههای دولتی میدانند که این هم نگرشی اشتباه است خاصه وقتی که افراد بعد از فارغالتحصیلی، با دولتی اشباع شده از اشتغال مواجه میشوند و خواهند دید که برای استخدام یک نفر نیرو در دستگاههای دولتی، صدها متقاضی شرکت میکنند.
در بخش دیگری از این نشست با اشاره به اهمیت اعتماد به نفس، خودباوری، عزت نفس و مهارتهای ارتباطی در محیط کسبوکار عنوان شد: علاوه بر مهارتهای فردی، کسب مهارتهای تیمی نیز از الزامات ورود به بازار کسبوکار است. کسب توانمندی در سخنرانی، فروش و بازاریابی و زبان انگلیسی هم نباید مورد غفلت قرار بگیرد.
در این نشست، پاسبان؛ عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند نیز با تاکید بر اینکه در گام اول اشتغال باید تکنیکهای هدفگذاری را فراگرفت، گفت: انتخاب شغل بر اساس علاقه خانواده و جامعه اثربخش نخواهد بود. افراد باید با مطالعه روزانه، راه موفقیت را با ایدههای نوآورانه پیدا کنند.