مشارکت بنیاد نخبگان و فراجا برای حل معضل ترافیک شهری
با مشارکت فراجای استان قزوین، حل معضل ترافیک شهر قزوین در دستور کار هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین قرار گرفت.
به گزارش روابطعمومی بنیاد نخبگان استان قزوین، در راستای اجراییسازی سند همکاریهای مشترک بنیاد نخبگان استان قزوین و فراجای استان، نشست تخصصی پیرامون مشکل ترافیک شهر قزوین به میزبانی فراجا در محل دفتر تحقیقات و پژوهشهای این نیرو برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر اسماعیلی، معاون پژوهش و تحقیقات فراجا استان قزوین به ماموریت محوله از سوی فرماندهی انتظامی استان در راستای رسیدگی به معضل ترافیکی شهرستان قزوین اشاره کرد.
وی تاکید کرد: ضروری است که به قید فوریت و با مشارکت مسئولین مرتبط بخشهای مختلف فراجا و همچنین ایفای نقش حوزه دانشگاهی و بهرهمندی از ظرفیت هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین، راه کارهای اثر بخش مورد بررسی و تدوین قرار گیرد تا از طریق سازمانهای مرتبط در شهرداری قزوین به مرحله اجرا وارد شود.
در این نشست هریک از مسئولین اجرایی حوزههای مرتبط در فراجا و دانشگاه از جمله راهور، پیشگیری، امنیت، قضایی و بازرسی نیروی انتظامی و نیز هوش مصنوعی به بیان مشکلات اساسی در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرستان قزوین پرداخته و پیرامون راه کارهای احتمالی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ادامه جلسه مهندس امیررضا درگی؛ مسئول هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین ضمن معرفی ظرفیتها و رسالتهای هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان، به تشریح چالشهای موجود در حوزه مدیریت شهری استان پرداخت.
وی عنوان کرد: گرههای ترافیکی در سطح شهر و مشکلات ناشی از آن برای شهروندان قزوینی و همچنین نیروهای راهور و انتظامی از جمله معضلاتی است که با آن مواجهیم.
مهندس درگی تصریح کرد: امروزه رویکردهای پایدار مدیریت شهری مبتنی بر کاهش تردد و نفوذ پذیری خودروها و جایگزینی آن با محورهای پیاده و فضاهای انسان محور و تعاملی است که توسط حمل و نقل عمومی باکیفیت نظیر سیستمهای هوشمند دوچرخه اشتراکی، ناوگان اتوبوسهای درون شهری و ... حمایت میشوند.
وی افزود: این تمهیدات میتواند منجر به کاهش بار ترافیکی در هستههای مرکزی شهر، کاهش مصرف سوخت، افزایش کیفیت هوا، شادابی محیط شهری، تندرستی و رفاه شهروندان شود که در همین راستا بهرهمندی از تکنولوژی و دانش هوشمصنوعی نیز میتواند در فرآیندهای کنترلی و نظارتی پلیس بسیار موثر و مفید واقع شود.
همچنین مهندس درگی به اهمیت نقش آموزش و فرهنگسازی در این حوزه اشاره کرده و افزودند: که این دو عامل از معیارهای اساسی پیادهسازی طرحهای زیرساختی در هر جامعه محسوب میشود.
در پایان مهندس درگی ابراز امیدواری کردند که احصاء راهحلهای نوآور و پایدار در دستور کار هیات اندیشهورز معماری ومدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قرار گیرد تا با حمایت فراجا و نیروی راهور استان، بتوان اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی لازم را جهت برون رفت از وضعیت نابسامان ترافیکی شهر قزوین انجام داد.
انتهای پیام
نظر دهید