نشست هیئتمدیره خانه اندیشهورزان با هیاتهای اندیشهورز بنیاد نخبگان استان قزوین
نشست اعضای هیئتمدیره خانه اندیشهورزان با هیاتهای اندیشهورز "قزوین در مسیر تحول دانشبنیان" و شورای اندیشهورز "معماری و مدیریت شهری"قزوین با هدف بیان دستاوردها و فعالیتها نیز تبادل تجربیات صورت گرفت.

به گزارش روابطعمومی بنیاد نخبگان استان قزوین عصر دوشنبه شانزدهم بهمنماه جمعی از اعضای هیئتمدیره خانه اندیشهورزان در محل بنیاد نخبگان قزوین حضور یافته و با دبیران و اعضای دو هیات اندیشهورز "قزوین در مسیر تحول دانش بنیان" و "معماری و مدیریت شهری" دیدار و به گفتوگو و تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه دکتر سیده زهرا مرتضوی، مرتضی سلمانی؛ رئیس هیئتمدیره خانه اندیشهورزان، علیرضا قاسمی و سید امیر حسینی؛ از کارشناسان خانه معماری، مهندس امیررضا درگی، مهندس محمدحسن سعیدیمطلق، دکتر شیما کبیری، دکتر بابا اولادی و چند تن از اعضای هیاتهای اندیشهورز قزوین حضور داشتند.
در ابتدای جلسه مهندس سعیدی مطلق به بیان نحوه شکلگیری و ماموریتهای محوله به هیات اندیشهورز "قزوین در مسیر تحول دانش بنیان" پرداخت و محورهایی را که تاکنون به صورت تخصصی در این هیات پیگیری شده است را برای حاضران تشریح کرد که از جمله آنها میتوان به محورهای تخصصی فعال همچون صنعت و معدن، محیط زیست و کشاورزی، آب و انرژی، فرهنگ و اجتماع و بهداشت و سلامت اشاره کرد.
وی عنوان کرد که در پایان هر نشست و سمینار تخصصی، بیانیهای از سوی هیات اندیشهورز صادر شده و روی میز کار مدیران دستگاههای اجرایی قرار گرفته است.
سپس مهندس امیررضا درگی؛ دبیر هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری به بیان عملکرد این هیات پرداخت و عنوان کرد: اعضای هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری از هیئتعلمی دانشگاهها، پژوهشگران دوره کارشناسیارشد و دکترا و نیز مسئولین شهری انتخاب شدهاند تا تجربه و جوانی را در کنار هم قرار داده و اهداف هیات را پیگیری کنند.
وی اظهار کرد: ماحصل فعالیتهای صورت گرفته در هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری، سه طرح پژوهشی است که آماده و تقدیم صحنه شورای شهر قزوین شده است که به موضوعاتی همچون تنش آبی در استان، جایگزینی گیاهان کم آببر به جای گیاهانی که به آب زیادی نیاز دارند، مناسبسازی و ساماندهی فضای شهر برای گروههای آسیبپذیر و نیز موضوع شهر پایدار پرداخته است.
پس از آن دکتر بابا اولادی به بیان دغدغههای خود در حوزه فرهنگ و اجتماع پرداخت و گفت: بیتوجهی به فرهنگ اقتصادی هنر و هنرمند از مشکلاتی است که جامعه هنری با آن دست به گریبان است.
وی افزود: ایدههای بسیاری برای قزوین که پایتخت خوشنویسی ایران است داریم اما تمام آن مستلزم آن است که نگاه اقتصاد هنر در میان مدیران جامعه ایجاد شود.
در ادامه این نشست صمیمانه خانم دکتر شیما کبیری از دیگر اعضای حاضر در این جلسه به دغدغههای خود در حوزه آب، محیط زیست و کشاورزی پرداخت و عنوان کرد: موضوع آب در قزوین به مرحله بحران رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: مسائلی همچون فرونشست دشت قزوین در منطقه بوئینزهرا، به خطر افتادن امنیت غذایی پایتخت و تولید بیش از حد پسابهای صنعتی محیطزیست استان قزوین را به چالش کشانده است که قطعا برون رفت از این مشکلات، راهحلهای علمی و نخبگانی را میطلبد.
پس از بیان عملکرد و دغدغهمندی هیات اندیشهورز استان قزوین، دکتر مرتضی سلمانی؛ رئیس هیئتمدیره خانه اندیشهورزان عنوان کرد: مسئله ما فضای اندیشهورزی است. باید پتانسیل ارتباط فکری خانه با مسئولان برقرار شود تا این تجربیات کسب شده با حمایت مدیران به ثمر بنشیند و تاثیر آن در حل مشکلات جامعه مشهود باشد.
وی تصریح کرد: سطح هیاتهای اندیشهورز استان قزوین بسیار بالاتر از حد تصور ماست و میتوان گفت دبیر و اعضای این هیاتها در حد پایتخت و با پیشرفت شایان توجهی در حال فعالیت هستند.
دکتر سلمانی اظهار کرد: این عملکرد زمانی به هدف خود خواهد رسید که مدیران استان به خوبی با این هیاتها آشنا بوده و محل هیات را بستری مناسب برای طرح مشکلات و یافتن راهحلهای علمی برون رفت از آنها بیابند.
وی در پایان عنوان کرد: قدرت نرم خانه اندیشهورزان میتواند نقش پشتیبان در ارتباطگیری با مسئولان را برای هیاتهای اندیشهورز نخبگان استانها ایفا کند.
انتهای پیام