کشف راهحلهای پایدار، دانشبنیان و اثر بخش حاصل اعتماد به تفکرات نخبگانی است
مدیرکل محترم دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین گفت: تاکید ما، پرداختن به زمینههای مغفول مانده در حوزه مدیریت شهری است که در چارچوب تشکیل کارگروه تخصصی مشترک و مشارکت نخبگان این حوزه، راهحلهای پایدار، دانش بنیان و اثر بخشی حاصل خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان نشست هماندیشی پیرامون تشکیل کارگروه مشترک در حوزه معاونت امور عمرانی – دفتر امورشهری و شوراهای استانداری قزوین و هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین برگزار شد.
این نشست در راستای ایجاد همافزایی و همکاریهای راهبردی در حوزه معماری و مدیریت شهری استان قزوین شکل گرفت که دکتر علی رجبپور، دکتر محسن اسماعیلی، مهندس امیررضا درگی و سایر اعضای هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان در آن حضور داشتند.
در ابتدای جلسه دکتر علی رجبپور؛ هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری را یکی از هیاتهای اندیشهورز و کارگروههای تخصصی موثر در بنیاد نخبگان استان قزوین معرفی کرد که با حضور نیروهای جوان و نخبه علمی استان و همچنین اساتید هیئت علمی دانشگاهی و خبرگان این عرصه،دارای ظرفیتهای ارزشمند پژوهشی و اجرایی است.
رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین خاطرنشان کرد: هیات اندیشهورز معماری و مدیریت شهری قادر است در زمینهی برنامههای راهبردی مدیریت شهری استان و ارائه راهحلهای دانشبنیان در راستای حل چالشهای روز معماری و شهرسازی استان قزوین، همچون بازوی مشورتی در حوزه معاونت امور عمرانی – دفتر امور شهری و شوراهای استانداری ایفای نقش کند.
همچنین مهندس امیررضا درگی؛ دبیر هیات اندیشه ورز معماری و مدیریت شهری استان قزوین ضمن تشریح برنامههای راهبردی هیات در سال ۱۴۰۲ با اولویت رویکرد هوش مصنوعی به موضوعات امنیت شهری، انرژیهای نو، احیای باغستان و سایر حوزههای مرتبط کیفیتمند سازی فضاهای شهری، خواستار ایجاد زمینه همکاریهای اشتراکی با دستگاههای اجرایی استان و تشکیل کارگروه مشترک در دفتر امورشهری و شوراهای استانداری شد تا به تسریع و تسهیل فرآیندهای عملیاتی کمک کند.
در ادامه جلسه دکتر محسن اسماعیلی بر لزوم نقشآفرینی اثربخش نخبگان در نظام تصمیمسازی حوزه مدیریت شهری استان تاکید کرد.
مدیرکل محترم دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین اظهار کرد: موضوعاتی متعددی همچون شهر سبز، تحول دیجیتال، هوش مصنوعی، گفتمانسازی و شفافیت، آزمایشگاه مدیریت شهری، مهندسی اجتماعی و مدیریت امنیت شهری نیازمند نقشآفرینی راهبردی بنیاد نخبگان در تعامل با دولت، جامعه فرهیخته و دانشگاهی و شهروندان در نظام تصمیمسازی است.
دکتر اسماعیلی با تاکید بر نگاه فرآیندی به موضوعات عنوان کرد: تاکید ما، پرداختن به زمینههای مغفول مانده در حوزه مدیریت شهری است که در چارچوب تشکیل کارگروه تخصصی مشترک و مشارکت نخبگان این حوزه، راهحلهای پایدار، دانش بنیان و اثر بخشی حاصل خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان قزوین برنامهریزی و هماهنگی جهت تشکیل کارگروه مشترک و تخصصی معماری و مدیریت شهری با محوریت دفتر امور شهری و شوراهای استانداری و نقش آفرینی هیات اندیشه ورز معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین و نیز اولویت قرار دادن موضوعات مورد همکاری نظیر انرژی نو، هوش مصنوعی و حوزه باغستان قزوین از مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام
نظر دهید